30 Mayıs 2011 Pazartesi

Çelik ve beton tahta sistemleri hız inşaat ve maliyetleri

ÇELİK YAPI  ENSTİTÜSÜ
uzun açıklıklı beton zemin plakalar ya da plaka hız inşaat ve kesim maliyetleri ile çelik kullanarak taraftarları söylüyorlar. 
Çelik ve beton tahta sistemleri hız inşaat ve maliyetleri
25-30 katlı yüksek döküm yerinde beton konut kuleleri kadar net yayılan uzun açıklıklı beton zemin plakalar veya metal deste ile kullanma çelik projeleri hızlandırmak ve maliyetleri azaltmak için çıkıyor.
Ama yenilikçi çelik teknolojisi ABD'de kabul görmüştür rağmen, Kanada yakalamak için yavaş olmuştur
ince zemin Girder-Plaka Sistemleri ve tahta beton; ve ince sendeleyerek kafes yapısal çelik çerçeve: Chris Adach, Oakville tabanlı M & G Çelik Ltd ile proje yöneticisi, teknoloji ve net açıklıklı sağlar Bunlar ABD'de çeşitli sistemler kullanılmaktadır diyor sekiz-inç derin metal güverte ve duvar kiriş çerçeve ile zemin.
O Çelik Konstrüksiyon American Institute of onay damgasını vermiş ve oteller de yenilikçi çelik uygulama örnekleri değinir ve konut konut ABD boyunca diyor
çelik sistem teknik zorluklar teşkil ederken, sorunları "iyi anladım" vardır Adach ekler. Neden bu kadar Kanada'da yakalamak için uzun sürüyor?
onlar sistem aşina çünkü ve nasıl detaylara Kanadalı sahipleri ve mimarlar çizmek yavaş olabilir. Gerekli yangın koruma detayları, örneğin, diyor.
Ama iddia cehalet New Jersey merkezli Kiriş-Plaka Technologies, LLC ortak yönetimi, Daniel Fisher Sr göre, sadece uygun bir bahane olabilir. "Yeter insanlar online olarak Kanada'da bu sistem ve sistemin tüm teknik bilgileri biliyorum."
O sprey yangına dayanıklılık malzeme fazla hafif ağırlık vakıflarda tasarruf tarafından karşılanmalıdır ki ek maliyet dikkat çekiyor.
Balıkçı Sr 's şirketin sistemi ama olmayan özel benzersiz iç çelik kiriş oluşan D Beam ve / çatı döşeme 8 veya 10 inç prekast oyuk çekirdek beton zemin aradı. Bu Kanada değil de ABD'de kabul görmüştür.
Suja John, Çelik Konstrüksiyon (CISC) ve Kanada Enstitüsü İstanbul Bölge Müdürü, Kiriş-Plaka ve sendeleyerek kafes gibi sistemler emek kesilmiş ve üzerinde tasarruf diyor konvansiyonel dökme konut projeleri için yerinde inşaat. Esnek düzenleri ve montaj hemen hemen her türlü hava koşullarında diğer faydaları şunlardır.
sistemler nadiren Kanada'da kullanılmaktadır iken, John sendeleyerek makas ve Peikko sistemleri burada kullanılmıştır diyor - Calgary Delta Bow Valley Hotel yapımında eski; Saguenay, Que olarak MGR Victor Temblay proje de ikinci .
A Kiriş-Plaka sisteminin proje finansmanı onaylanması halinde bu yaz Edmonton International Airport bir Marriott Hotel için belirtilmiş olması bekleniyor, Fisher Sr durgunluk beklemeye projeler koymak Kanada'da önerilmiştir birkaç Kiriş-Plaka sistemleri belirterek ekliyor: .
M & G Çelik de Mühendisleri birkaç yıl önce Kiriş-Plaka Sistemleri bakmış ve gördüklerini sevdim, ama şirket genellikle bir mühendislik danışman tasarımı teklifleri."Biz onu kullanmak istiyorsa Biz tasarla-yap olmak zorunda kalacaktı" Adach diyor.
O Girder Plaka gibi sistemlerin etkili ve Toronto'nun çevresinde çok sayıda somut konut kulelerinin bazıları kullanılabilir inandığını söyledi. ortaöğretim sonrası okullar için öğrenci evleri diğer örneklerdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder